Chestionare auto OnlineSustine-ne cu un click pe G+ sau Facebook

Intrebari DRPCIV categoria C, C1, Tr

Intrebari, chestionare auto online DRPCIV, similare cu cele intalnite in timpul testarii teoretice DRPCIV, pentru categoriile  C, C1, Tr.
Chestionare auto categoria C
Chestionare auto categoria C
chestionare auto categoria C drpciv
Chestionare auto drpciv categoria C
drpciv categoria C

Pentru a parcurge toate intrebarile din chestionarele auto specifice categoriei C, C1, apasati butoanele de mai sus..

Chestionare auto Online
- Partea I
  • 0 Întrebări Inițiale |
  • 0 Întrebări Rămase |
  • 0 Răspunsuri Exacte |
  • 0 Răspunsuri Greșite |


    Conditii care trebuie indeplinite pentru sustinerea examenului specific Categoriei C1, C, Tr si Chestionarul auto DRPCIV pentru aceasta categorie.

    Varsta minima pentru inscrierea la examenul pentru obtinerea permisului categoria C este 21 de ani si aplicantul trebuie sa fie apt din punct de vedere medical, atat fizic cat si psihic.Pentru a va putea inscrie la examenul pentru obtinerea permisului auto categoria C, trebuie sa fi urmat cursurile unei scoli de soferi autorizate, inainte de inscrierea la examenul auto.Inscrierea la examenul auto DRPCIV pentru categoria C este conditionata de posesia unui permis auto categoria BExamenul auto DRPCIV consta dintr-o proba teoretica, chestionar pe calculator si una practica, de traseu.In pagina „Intrebari, chestionare auto DRPCIV pentru categoria C1, C” puteti gasi mai multe seturi de intrebari similare celor pe care le veti intalni in timpul examenului pentru obtinerea permisului auto categoria C.Chestionarul auto, aferent testarii teoretice pentru obtinerea permisului de conducere categoria C, este format 26 de intrebari, cu cate 3 variante de raspuns. Pot fi corecte una, doua sau toate variantele. Pentru promovarea examenului este necesar sa rezolvati chestionarul in 30 de minute.Inainte de a incepe parcurgerea intrebarilor, va recomandam sa cititi legislatia rutiera in vigoare. Pentru o acomodare optima cu tipul de chestionare auto DRPCIV, va recomandam sa parcurgeti toate intrebarile aferente categoriei C, din baza noastra de date, de cel putin doua ori.