Intrebari DRPCIV categoria D, D1, Tb, Tv

In pagina „Intrebari DRPCIV categoria D, D1, Tb, Tv ”, gasiti intrebari asemanatoare cu cele intalnite in cadrul examinarii teoretice DRPCIV pentru obtinerea permisului auto categoria D, D1, Tb, Tv.

chestionare-az.ro
Sustine-ne cu un like sau o distribuire pe Facebook
Chestionare auto categoria D
Chestionare auto categoria D
Chestionare auto categoria D
Chestionare auto categoria D

Pentru a parcurge toate intrebarile din chestionarele auto specifice categoriei D, D1, Tb, Tv . apasati butoanele de mai sus.

Pentru a incepe intrebarile drpciv apasa butonul de mai jos:

chestionare auto drpciv categoria D

Cu cat parcurgeti / rezolvati corect mai multe intrebari din chestionarele auto DRPCIV, cu atat cresc sansele dumneavoastra de a promova, din prima incercare, examenul pentru obtinerea permisului auto, categoria D. 

Pentru a rezolva toate intrebarile aferente categoriei D, din baza noastra de date, nu uitati sa accesati toate cele 4 parti ale acestei sectiuni, apasand butoanele de mai sus.

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a obtine categoria D, D1, Tb, Tv ?

Pentru a va putea inscrie la examenul DRPCIV pentru obtinerea permisului auto categoria D, trebuie sa aveti varsta minima de 24 de ani, sa aveti permis de conducere categoria B, C si/sau D1 si sa fiti apt din punct de vedere fizic si psihic.

De asemenea, inainte de inscrierea la examenul auto DRPCIV, trebuie sa urmati cursurile unei scoli de soferi.

Ce contine chestionarul auto DRPCIV specific categoriei D, D1, Tb, Tv ?

Examenul auto este format din proba teoretica si proba practica.

Examinarea teoretica este sub forma un chestionar cu 26 de intrebari, cu 3 variante de raspuns fiecare, unul, doua sau toate raspunsurile pot fi corecte.

Pentru a promova examenul DRPCIV pentru obtinerea permisului auto categoria D, trebuie sa raspundeti corect la minim 22 de intrebari, timpul maxim alocat examinarii teoretice este de 30 de minute.