Chestionare auto OnlineSustine-ne cu un click pe G+ sau Facebook

Chestionare atestate Manager Transport Marfa si Persoane

Chestionare atestate ManagerChestionare atestate manager transport marfa, persoane intalnite la examenul pentru atestat profesional eliberat de ARR. Intrebari raspunsuri atestate online.

Fiecare din aceste chestionare atestate manager, contin mai multe capitole.
Pentru manager transport marfa: Acorduri, Reglementari sociale, Reglementari tehnice, Contracte contabilitate marketing.
Pentru manager transport persoane: Reglementari sociale, Reglementari tehnice si conditii impuse conducatorilor auto, Contracte contabilitate marketing.

Managerul de transport are rolul de a asigura o buna functionare a transportului de marfa sau persoane, verificarea si coordonarea conducatorilor auto angajati, asigurarea documentelor necesare transportului si valabilitatea acestora conform prevederilor si normelor legale.

Chestionare atestate Manager Transport Marfa

Toate intrebarile ARR Manager Transport Marfa

Chestionare atestate format ARR Manager Transport Marfa

Chestionare atestate format ARR Manager Transport Marfa

Chestionare atestate Manager Transport Persoane

Toate intrebarile ARR Manager Transport Persoane

Chestionare atestate format ARR Manager Transport Persoane

Chestionare atestate profesionale format ARR Manager Transport Persoane

Completeaza un chestionar pentru atestat in formatul de la examenul ARR.

Obtinerea unui certificat de pregatire profesionala pentru manager transport persoane / marfa se face printr-un examen sustinut in sistemul de examinare ARR, rezolvand un chestionar manager transport marfa sau persoane si un studiu de caz cu maxim 20 de intrebari.

Atestatul de manager transport marfa sau persoane obtinut are o valabilitate limitata, iar pentru reinnoirea acestuia trebuie sustinut un examen la fiecare 5 ani.

Pentru a sustine examenul de atestat profesional manager persoane / marfa, cei interesati trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

– sa fie absolventi a minim 10 clase
– sa urmeze un curs de pregatire profesionala la un centru autorizat, cu o durata de minim 10 zile in scopul pregatirii teoretice.
– economistii sau inginerii auto se pot prezenta la examen fara sa urmeze cursul de pregatire.