Intrebari DRPCIV (DGPCI) categoria A, AM, A1, A2

In pagina „Intrebari Categoria A” gasiti toate intrebarile din chestionarele auto DRPCIV (DGPCI) specifice categoriei A, din baza noastra de date.

chestionare-az.ro
Sustine-ne cu un like sau o distribuire pe Facebook

Intrebari categoria A, AM, A1, A2 Partea I

Intrebari categoria A, AM, A1, A2 Partea I

Intrebari categoria A, AM, A1, A2 Partea II

Intrebari categoria A, AM, A1, A2 Partea II

Intrebari categoria A, AM, A1, A2 Partea III

Intrebari categoria A, AM, A1, A2 Partea III

Intrebari categoria A, AM, A1, A2 Partea IV

Intrebari categoria A, AM, A1, A2 Partea IV

Pentru a parcurge toate intrebarile din chestionarele auto specifice categoriei A, apasati butoanele de mai sus.

Pentru a incepe intrebarile drpciv (DGPCI) apasa butonul de mai jos:

chestionare auto drpciv categoria A

Pentru promovarea examenului auto DRPCIV (DGPCI), va recomandam sa parcurgeti toate intrebarile specifice categorieide cel putin doua ori.

Mai multe informatii despre examenul auto Drpciv (DGPCI) categoria AM, A1, A2, A

Pentru a putea sustine examenul auto pentru obtinerea permisului categoria AM si A1 trebuie sa aveti varsta minima de 16 ani.

Conditia de varsta minima pentru inscrierea la examenul pentru obtinerea permisului de conducere categoria A2 este 18 ani.

Pentru a va inscrie la examinarea pentru obtinerea permisului auto categoria A trebuie sa aveti varsta minima de 24 ani, sau varsta de 20 ani, dacă posedati permis auto categoria A2 de cel putin 2 ani. 

Examinarea teoretica pentru obtinerea permisului de conducere categoria A, este reprezentata de un chestionar de 20 de intrebari, cu 3 variante de raspuns, se pot intalni intrebari cu unul, doua sau toate raspunsurile corecte. 

Chestionarul trebuie rezolvat in 20 de minute, iar pentru promovare este necesar sa raspundeti corect la minim 17 intrebari. 

Va reomandam sa parcurgeti toate intrebarile auto DRPCIV (DGPCI) categoria A, din baza noastra de date, de cel putin doua ori, pentru a va asigura ca sunteti familiarizati cu tipurile de intrebari.